hondenuitlaatservice Purmerend

Iedereen met een trouwe viervoeter weet hoe belangrijk het is om een goede hondenuitlaatservice in Purmerend te hebben. Vooral als jij even met je handen in de haren zit als jouw baas je komt vertellen dat je langer moet blijven om je werk af te krijgen. Meestal is er wel iemand bij ons thuis, maar de laatste keer gebeurt het steeds vaker dat onze Max bijna de hele dag alleen thuis zit. Niet dat hem dit niet lukt, maar het is gewoon zielig. hondenuitlaatservice Purmerend

Max vindt het geweldig

Daarom hebben wij besloten om een paar keer per week Max mee te laten gaan met een bedrijf die meerdere beestjes ophaalt, om samen te ravotten op hun eigen terrein. Het leuke aan deze plek is dat er van alles te vinden is, zoals een zandplaats, speeltoestellen, ballen, touwen, enzovoort. Ook is er een beschutte plek voor deze viervoeters om even tot rust te komen. Zo een uitje duurt ongeveer twee uur en na die tijd worden alle blaffers weer naar huis gebracht. 

Onze Max vindt het echt geweldig zodra de bus van de hondenuitlaatservice in Purmerend hem weer komt ophalen. Na die tijd hebben wij er geen hond meer aan, dan is hij kapot van het spelen met zijn vriendjes.