puppycursus Den Haag

Wil jij ook een puppycursus in Den Haag gaan volgen met je nieuwe aanwinst. Bij Hondenschool Astrid werken alleen maar enthousiaste, vakkundige trainers die allemaal een hart hebben voor honden. Zij leren jouw hond zich te gedragen naar andere mensen en beesten en natuurlijk te luisteren naar jouw commando’s. Wanner je aan deze lessen deel wilt nemen moet jouw knuffel wel de leeftijd van minimaal 9 weken hebben, anders moet je nog even wachten. De begin commando’s is het eerste wat tijdens deze lessen wordt geleerd. Want wat is nu belangrijker dat jouw beestje helemaal naar jouw commando’s luistert, vooral als je met hem of haar aan de wandel bent in een bos. puppycursus Den HaagEEN GEHOORZAME HOND

De vakanties komen eraan en in plaats van weg te gaan hebben wij besloten om ons gezin uit te breiden met een knuffel, in de vorm van een hond. Natuurlijk hebben wij ons ook meteen opgegeven voor een puppycursus in Den Haag. Daar hebben wij nu meer dan genoeg tijd voor en het is alleen maar beter voor de hond. 

Inmiddels is onze Max al bij ons gearriveerd en hebben wij een zeer leuke vriend erbij gekregen. Max is een kruising van meerdere bekende soorten, maar dat maakt ons niet uit het is een super beestje.

Leave a comment